Редакція The Washington Post висловила свою позицію: Трамп - маріонетка Путіна

Редакція The Washington Post висловила свою позицію: Трамп - маріонетка Путіна
На дебатах в неділю Трамп сипав помилковими твердженнями про втручання Росії в Сирії

Трамп вкотре виступив у ролі адвоката Путіна - видання

Кандидат у президенти США Гілларі Клінтон обгрунтовано, на думку The Washington Post, стривожена заявою розвідки США, що Росія намагається «втрутитися у виборчий процес в США» шляхом хакерських атак.

Дональд Трамп, навпаки, «знову виступив у ролі адвоката Путіна», йдеться в редакційній статті. Пані Клінтон «не знає, чи дійсно хакерством займаються росіяни, - сказав він на передвиборних дебатах в неділю. - Можливо, ніякого хакерства немає». Газета заперечує: завдяки секретним брифінгам Трамп «напевно в курсі доказів того, що хакери, підтримувані Москвою, викрали електронні листи та інші документи Національного комітету Демократичної партії і спробували проникнути у виборчі системи штатів».

«Витоку документів, сліди яких через сайт WikiLeaks ведуть до Росії, спрямовані проти пані Клінтон», - вважає газета.

«На дебатах в неділю Трамп сипав помилковими твердженнями про втручання Росії в Сирії», - вважає газета. Він також заявив: «Думаю, було б здорово, якби ми порозумілися з Росією, тому що ми могли б разом боротися з ІГІЛ» (організація заборонена в РФ. - Прим. Ред.).

«Чому Трамп пропонує таким чином співпрацювати з режимом, який одержимий ідеєю перешкодити американської могутності і  послабити її? Ним рухають невігластво і наївність? Чи особисті і ділові інтереси, які він приховує? Путін знає відповідь, але американські виборці не знають», - робить висновок газета.

Раніше The Washington Post опублікувала статтю, в якій розвінчала міфи про Росію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: