Рейтинг блоку Меркель впав до найнижчого за шість років показника

Рейтинг блоку Меркель впав до найнижчого за шість років показника

Популярність блоку ХДС/ХСС за тиждень знизилася до 31%

У Німеччині рейтинг блоку Християнсько-демократичного союзу і Християнсько-соціальний союз (ХДС/ХСС) впав до найнижчого рівня за останні 6 років. Про це свідчать дані опитування інституту Emnid на замовлення газети Bild am Sonntag.

За даними опитування, популярність блоку ХДС/ХСС, лідером якого є канцлер Німеччини Ангела Меркель, за тиждень знизилася до 31%. Також повідомляється, що такий показник у щотижневих опитуваннях Emnid був зафіксований в останній раз у консерваторів в 2011 році.

Крім того, дослідження показало, що соціал-демократи також втратили 1% - їх підтримує 21% респондентів. Вільна демократична партія набрала б 11%, «зелені» та Ліва партія - по 10%, права партія «Альтернатива для Німеччини» користується підтримкою 12% респондентів.

Як повідомлялося, за кілька днів до початку консультацій про створення урядової коаліції в Німеччині представники двох партій – «Союзу-90» / «зелені» і Вільної демократичної партії (ВДП) - заявили про необхідність прийняття імміграційного закону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: