Російська журналістка: «Моторола» загинув, бо знав, хто збив Boeing на Донбасі

Російська журналістка: «Моторола» загинув, бо знав, хто збив Boeing на Донбасі

«Моторола» зафіксований на плівках після трагедії, і з розмови ясно, що він знає, хто їхав і як збивав, зазначила Латиніна

Вбивство бойовика Арсенія Павлова («Мотороли») послідувало після заяв міжнародної групи, що розслідує катастрофу на Донбасі літака Boeing Малайзійських авіаліній.

Про це заявила в ефірі своєї програми «Код доступу» на «Ехо Москви» російський публіцист Юлія Латиніна.

Зрозуміло, що не «Моторола» цей Boeing збивав – його збили кадрові російські військові, які керували «Буком». Але «Моторола» там зафіксований на плівках, і з розмови ясно, що він знає, хто їхав і як збивав. У нас після розслідування Хайо Зеппельта, німецького журналіста, почали вмирати раптово люди, замішані в допінгу. Тут може бути аналогічно», – пояснила публіцист.

Вона уточнила, що це одне з її припущень, з чим могла бути пов'язана загибель бойовика.

До слова, наступник «Мотороли», новий керівник батальйону бойовиків «Спарта» Володимир Жога з позивним «Воха» пообіцяв продовжити гру, розпочату убитим терористом «ДНР».

Нагадаємо, один з найбільш жорстоких бойовиків «ДНР» Арсен Павлов(Моторола) загинув 16 жовтня. Коли терорист повертався додому, в ліфті спрацював саморобний вибуховий пристрій. Бойовик дістав травми, несумісні з життям. У СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика.

У терористичних угрупованнях «Л/ДНР», не дочекавшись результатів розслідування, поспішили звинуватити Київ у вбивстві терориста. Російські пропагандистські ЗМІ також мусують лише цю версію.

Ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що за ліквідацією Мотороли стоять українські спецслужби, та звинуватив Київ у порушенні перемир’я. Він пообіцяв помститися за «близького друга».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: