Росія знову перекинула на Донбас танки, БМП та «Гради»

Росія знову перекинула на Донбас танки, БМП та «Гради»

Командування ЗС РФ продовжує постачання матеріально-технічних засобів для забезпечення підпорядкованих з’єднань і частин окупаційних військ

Росія продовжує постачання для своїх військ на Донбасі матеріально-технічних засобів та військової техніки. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Командування ЗС РФ продовжує постачання матеріально-технічних засобів для забезпечення підпорядкованих з’єднань і частин 1-го та 2-го АК з території Росії», – йдеться у повідомленні.

Так, за даними української розвідки, з РФ до м. Ровеньки перекинуто шість цистерн з паливно-мастильними матеріалами (ПММ) (300 тонн).

В Іловайськ доправлено три танки Т-80 на платформах, шість цистерн з ПММ (чотири з дизельним пальним та дві з бензином; загалом 300 тонн), три критих вагони.

У Свердловськ прибули дві 122-мм РСЗВ «Град» та три БМП на платформах, шість цистерн з ПММ (300 тонн), три критих вагони.

Українською стороною надано інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібру понад 100 мм та 122-мм реактивних систем залпового вогню «Град» у районах н.п. Дебальцеве, Південна Ломуватка та Донецьк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: