Під Донецьком війська РФ приведені до вищого ступеня боєготовності

Під Донецьком війська РФ приведені до вищого ступеня боєготовності

Чергова батарея реактивного артилерійського дивізіону з’єднання відпрацювала питання умовного знищення цілей сил АТО

Російсько-окупаційні війська на Донбасі зосередилися на підтримці своєї боєготовності, поповненні боєприпасів та удосконаленні інженерного обладнання переднього краю на напрямках. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
Так, на Донецькому напрямку до вищого ступеня бойової готовності приводились підрозділи 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. «Чергова батарея реактивного артилерійського дивізіону з’єднання відпрацювала питання умовного знищення цілей сил АТО у районах н.п.Новомихайлівка та Побєда», - інформує українська розвідка.

Крім того, за її даними, перевірено готовність протидиверсійного резерву 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.
На Маріупольському напрямку поповнено боєкомплект передових підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.
Також противником активізовано ведення розвідки сил АТО з використанням безпілотних літальних апаратів (БПЛА). «Зафіксовано сім тактичних БПЛА на ділянках/смугах відповідальності 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), 100 (Донецьк), 2 (Луганськ), 7 (Дебальцеве) окремих мотострілецьких бригад», - повідомляє ГУР.

Нагадаємо, українська розвідка повідомила, що у рамках підготовки до реалізації рамкової угоди про розведення сил і техніки у районі н.п. Золоте бойовиками обладнується пункт пропуску. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: