Російські туроператори пропонують за 20 тис. руб. тури до місць «м’ясорубок» на Донбасі

Російські туроператори пропонують за 20 тис. руб. тури до місць «м’ясорубок» на Донбасі
Блокпост російських бойовиків на Донбасі

За 20 тис. руб. будь-який росіянин може особисто здалеку помилуватися місцями влаштованих Путіним на Донбасі м'ясорубок

Російські комерційні структури продовжують злочинну комерційну діяльність на окупованих територіях Донбасу. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«Зокрема, Таганрозькою транспортною компанією «Sudakov-Travel» (офіс у Ростові-на-Дону за адресою вул. Соціалістична, 74) і туристичною фірмою «Супутник-Південь» (філія - за тією ж адресою в Ростові-на-Дону ) пропонуються «туристичні тури» в окуповані райони Донецької області («ДНР») під назвою «Донецьк нескорений». У «стандартний» триденний тур (вартість - 20 тис. руб. з людини) входить «розміщення в готелі 4* в центрі Донецька», відвідування Савур-Могили, стрілецького клубу «Артеміда» (Донецьк), екскурсія «Війна і мир», відвідування місць боїв російських окупантів із ВСУ під Дебальцевим», - йдеться в повідомленні «Інформаційного спротиву».

Тимчук зазначив: «За 20 тис. руб. будь-який росіянин, який аплодує кривавій бійні на Донбасі, влаштованої його царем Путіним, може особисто здалеку помилуватися місцями цих м'ясорубок, де браві російські вояки заливали українською кров'ю українську землю. Цей сьогоднішній бізнес на крові (в прямому сенсі) - візитна картка путінської Росії».

З однією з таких пропозицій російських туроператорів можна ознайомитися тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: