Російський дипломат назвав ще одну європейську країну, яку в Кремлі вважають ворогом

Російський дипломат назвав ще одну європейську країну, яку в Кремлі вважають ворогом
joinfo.ua

Москва розцінила рішення Копенгагена про надання солдат для посилення НАТО в Балтії як виявлення ворожого ставлення.

Посол Росії в Данії Михайло Ванін звинуватив владу Данії у тому, що вона «дуже ворожо налаштована» проти РФ, пише газета Politiken.

Зокрема, він нагадав, що у цьому місяці в Данії було прийнято рішення послати 150 солдатів в країни Балтії для посилення НАТО в східно-європейських країнах. В Кремлі ж це рішення не схвалили.

«Це провокація, і Росія, звичайно, відповість на неї. Без агресії, але ми у зв'язку з цим посилимо нашу оборону. Ми не можемо підтримати таке рішення», - зазначив Посол Росії у Данії.

Ванін підкреслив, що у цьому випадку, на його думку, недружні дії виходять від Данії, а не від Росії. Він також зауважив, що Данія весь час стоїть на чолі всіх антиросійських кампаній.

«Якщо мова заходить про санкції проти Росії, Данія знаходиться серед перших. Якщо йдеться про те, щоб послати війська до російського кордону, Данія - знову попереду», - зауважив Посол.

Як повідомлялось, британський генерал у відставці Річард Ширреф висловив думку, що у 2017-му році між Російською Федерацією та Північноатлантичним Альянсом може розпочатися війна. Він зазначив, що Росія постійно займається демонстрацією сили, і обов'язок НАТО - завадити РФ. Крім того, Ширреф вважає, що європейські країни не здатні без допомоги НАТО зупинити росіян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: