Російський опозиціонер пояснив, коли Путін поверне Донбас

Російський опозиціонер пояснив, коли Путін поверне Донбас

На думку Зубова, якщо ціна відновлення стосунків РФ із Заходом буде полягати в поверненні Донбасу Україні, Путін піде на це

Російський історик, третій номер списку опозиційної партії ПАРНАС на вибори до Державної думи РФ Андрій Зубов вважає, що президент РФ Путін припинить війну на Донбасі у разі відновлення стосунків Росії із Заходом. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
«Він хоче відновити стосунки із Заходом. І питання в тому, яку ціну треба за це платити. Звичайно, він, як будь-який торговець, хоче заплатити менше. Той же самий Путін, який колись захоплював Крим і воював в Україні, говорив про «Новоросію», цей Путін хоче якнайменше дати і якнайбільше отримати. Це зрозуміло, це цинічно, але очікувати від нього іншого не варто. Якщо ціна відновлення стосунків із Заходом буде полягати в поверненні Донбасу Україні, він піде на це рано чи пізно», - переконаних Зубов.
Також він не виключає, що зрештою Путін обговорюватиме і тему відновлення суверенітету України над Кримом. «Якщо ціна цього (відновлення стосунків РФ із Заходом. – Ред.) буде полягати у відновленні суверенітету над Кримом, подивимось. Я думаю, що, зрештою, він буде обговорювати цю тему. А формат, - це вже інша розмова», - сказав російський опозиціонер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: