Російсько-білоруські військові навчання «Захід-2021» загрожують Україні – Хомчак

Російсько-білоруські військові навчання «Захід-2021» загрожують Україні – Хомчак
Хомчак зазначив, що Росія все ще намагається повернути Україну до сфери свого впливу
Фото: voennoedelo.com

Українське військове керівництво не виключає, що для посилення тиску на Україну Росія може використати територію інших держав

Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак заявив, що Росія може використати територію інших держав для тиску на Київ. Зокрема, загрозу для України становлять спільні російсько-білоруські військові навчання «Захід-2021». Про це йдеться на сторінці Генерального штабу ЗСУ України у Facebook.

За словами Хомчака, українське військове керівництво не виключає, що для посилення політичного та військового тиску на Україну Росія може використати територію та інфраструктуру інших держав.

«Окрім того, потенційну загрозу становить проведення запланованих на вересень спільних стратегічних навчань збройних сил Росії та Білорусі «Захід-2021», – йдеться на сторінці Генштабу.

Хомчак зазначив, що Росія все ще намагається повернути Україну до сфери свого впливу.

«Втім, кремлівські стратеги гібридних війн не здатні усвідомити, що Україна пройшла точку неповернення і шляху назад вже немає», – додав головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, раніше Хомчак заявив, що збройні сили України перебувають на першому місці серед збройних сил усіх країн-претендентів з виконання завдань, необхідних для вступу у НАТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: