Савченко не виключає, що знов може потрапити у полон до бойовиків

Савченко не виключає, що знов може потрапити у полон до бойовиків
Надія Савченко

Нардеп закликала витягати інших заручників, якщо вона знов потрапить у полон до терористів на Донбасі

Народний депутат Надія Савченко закликала «не вкладатися в неї», якщо вона знову потрапить у полон до проросійських бойовиків. Так вона прокоментувала ризики її відвідин окупованих територій на Донбасі, про які депутат зізналася під час виступу у ПАРЄ.

«Ризикую я собою. Якщо ще раз попадуся, тоді вже не вкладайтеся так (в мене), вкладайтеся в інших, витягніть всіх», - сказала Савченко під час ток-шоу «Право на владу».

Нагадаємо, народний депутат Надія Савченко, виступаючи в сесійній залі ПАРЄ, заявила, що нещодавно відвідала окуповані території і спілкувалася з людьми, які її взяли у полон.

Також вона заявляє, що змогла поспілкуватися з представниками «ДНР» та «ЛНР» настільки детально, що відчула зміну їх настроїв. А також заявила, що на окупованій території Донбасу відстежувала контрабанду.

Раніше журналіст з Донецька Олексій Мацука заявив, що Савченко намагалася потрапити в Донецьк кілька тижнів тому «стежками» через Красногорівку для зустрічі з лідером «ДНР» Олександром Захарченком. Савченко у відповідь спростувала його слова і заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: