Савченко пропонує доручити справу звільнення полонених Оксані Марченко

Савченко пропонує доручити справу звільнення полонених Оксані Марченко

Савченко хоче, щоб про звільнення українських полонених домовлялась дружина Медведчука

Нардеп («Батьківщина») Надія Савченко на мітингу під Адміністрацією Президента з вимогою прискорити процес звільнення українських військовополонених і політичних в'язнів запропонувала, щоб переговори з бойовиками вели дружина Президента Петра Порошенка Марина Порошенко і дружина кума Президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксана Марченко. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

«Запропонувала, щоб перша леді (Марина Порошенко. - Ред.) І Оксана Марченко (дружина Віктора Медведчука. - Ред.). Як жінки, якщо чоловіки не можуть дійти згоди, вели також цей проект по переговорам (Про звільнення полонених. - Ред.) . Точно так же на це не відреагували. Сказали, що Президент - єдиний парламентер. Я хочу вам сказати, поки у нас буде централізація влади, і централізація обміну військовополоненими, а також політичними заручниками, які сидять в Росії, то ця справа буде проходити дуже довго», - заявила Савченко.

Як повідомлялось, під Адміністрацією президента пройшов мітинг родичів українських заручників. На мітингу були присутні нардеп Надія Савченко і її сестра Віра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: