Савченко виходила з голодування на молоці та маслі

Савченко виходила з голодування на молоці та маслі

Надія Савченко пояснила, що її організм не сприймав соки та бульйони

Надія Савченко розповіла, як виходила з голодування

Народний депутат Надія Савченко заявила, що виходила з голодування, вживаючи масло та молоко. Про це вона розказала в інтерв’ю «Главкому».

За словами парламентаря, дієти, які пропонувались для виходу з голодування, не сприймались її організмом.

«Коли мене почали годувати, вони думали, що все виходиться достатньо легко. Тоді якраз почались проблеми – організм не сприймав їжу. Мене намагалися виводити з голодування соками, бульйонами – і від того, і від того мені було погано. Врешті решт я сама знайшла для себе дієту для виходу –сир, молоко і масло», - сказала вона.

Також Савченко пояснила, чому її не годували примусово.

«Вони пропустили момент, коли можна було це робити. Зазвичай людина втрачає свідомість, коли голодна. Парадоксом для них стало те, що я за 83 дні жодного разу не втратила свідомість. Вони чекали, поки підуть фізіологічні прояви, які бувають у таких випадках. Та настав момент, коли у мене стінки на всіх органах стали настільки тонкими, що примусове годування стало небезпечним для мого життя. Був у «Матросской тишине» випадок, коли чоловік голодував впродовж 60 днів і після примусового годування помер. На початку голодування я написала заяву, що будь-яке втручання я розцінюватиму як тортури і надавати спротив. Тоді почалися вмовляння. До мене їздили дипломати, омбудсмен, радник президента РФ з прав людини Фєдотов (Михайло Фєдотов – «Главком»), доктор Ліза, німецькі лікарі. І всім було дуже дивно, що здоров’я вистачило. Для того, щоб потрапити у льотні війська, здоров’я має бути міцнішим, ніж у більшості людей», - розповіла вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: