Савченко вважає рейтинги політиків брехливими

Савченко вважає рейтинги політиків брехливими
Народний депутат Надія Савченко
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Савченко не орієнтується на рейтинги, бо вважає їх маніпулятивними

Народний депутат Надія Савченко не довіряє рейтингам політиків, оскільки вважає їх брехливими. Про це вона заявила в інтерв’ю «Главкому».

Так, коментуючи досліджень компанії «Рейтинг», згідно з яким, Савченко довіряють близько 10%, 78% сказали, що не довіряють, нардеп сказала: «По-перше, я не знаю, що таке «Рейтинг». По-друге, є три великі брехні в світі: це просто брехня, велика брехня і статистика. Рейтинги – це статистика».

Вона вважає усілякі рейтинги маніпуляцією.

«Я не орієнтуюсь на рейтинги, тому що вони є вибірковими. Дві тисячі опитаних людей – це не вся Україна. Я не буду кожного разу дивитися на рейтинги, шарахатися і думати, що ж я не так сказала. Я відновлюю довіру людей», - сказала Савченко.

Вона висловила припущення, чому відбулося таке падіння її рейтингу: «Тому що раніше це був рейтинг неживої людини. Це був рейтинг якогось символу, картинки. Про картинку всі говорили дуже добре, однак і тоді знаходились люди, які казали, що я – вбивця. У жодної живої людини не може бути таких рейтингів, як у мертвого героя. Це не падіння, це об’єктивна реальність. То чого від неї тікати?».

Нагадаємо, Савченко скаржиться, що ЗМІ перетворюють на лайно все, що пов'язане з нею.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: