Савченко поскаржилась, що ЗМІ перетворюють на лайно все, що пов’язане з нею

Савченко поскаржилась, що ЗМІ перетворюють на лайно все, що пов’язане з нею

Нардеп  Надія Савченко

Фото: Главком

Інколи ми пропонуємо ідею акції, але самі не проводимо, бо як тільки з’являється обличчя Надії Савченко, ЗМІ все перетворюють на лайно, - заявила Савченко

Народний депутат Надія Савченко в інтерв’ю «Главкому»  пояснила, чому  раніше вона проводила чимало акцій із вимогами звільнити заручників Кремля, брала активну участь у звільненні полонених, і чому зараз спостерігається певний спад її активності у цьому напрямі.

«Я щось роблю постійно, кожного дня. Коли я почала боротися за політв’язнів, мене почали звинувачувати у піарі, налаштовувати родичів проти мене. Показали «списки Савченко».Тому я сховалася. Батьки полонених вимагали звітів від СБУ, їм відповідали, мовляв, ми працюємо. Я спробувала зробити так, щоб була прозорість. З’явились розповіді про те, що їм це нашкодить – ні, не нашкодить, бо вони вже там», - вважає нардеп.

Вона також пояснила, що дуже багато часу забирає робота з міжнародними дипломатами: скласти листа, відправити його, отримати відповідь, відреагувати на неї.

«І я, і моя сестра – як голова благодійного фонду Надії Савченко, який вона зареєструвала для мого визволення. Інколи ми пропонуємо ідею акції, але самі не проводимо, бо як тільки з’являється обличчя Надії Савченко, ЗМІ все перетворюють на лайно», -  заявила Савченко.

Вона додала, що  наразі також могла б поїхати на непідконтрольну територію, при  чому ніхто з її слів ніхто б  не гарантував там її особисту безпку. «А для чого? Там люди ходять кожен день через лінію вогню. Я могла б так само, як звичайна громадянка України. Не треба мені ніякі гарантії», -  резюмувала нардеп.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: