Савченко заявила, що не боїться зняття депутатської недоторканності

Савченко заявила, що не боїться зняття депутатської недоторканності

Савченко запевнила, що не збирається зраджувати Україну

Нардеп Надія Савченко прокоментувала закиди про те, що вона є проектом Кремля.

«Про те, що я проект Кремля і будь-які інші випади, які я про себе чую – це все нісенітниця. Я вже до цього звикла за півроку», – сказала вона в ефірі телеканалу NewsOne.

Савченко запевнила, що не збирається зраджувати Україну.

«Я працюю на благо, на користь українського народу, на вірність йому, і ніколи не збираюся зраджувати український народ, і ніколи не зраджу його... Я ні разу не зраджувала, я витримала в Росії, витримаю і в Україні будь-які удари», – наголосила вона.

Нардеп також прокоментувала заяву одного із ватажків бойовиків так званої «ЛНР» про те, що нібито вона є їхнім «голосом у Верховній Раді».

«Не уявляю, чесно кажучи, щоб їм те ж саме сказали», – відповіла вона на запитання журналістів.

«Ви думаєте, що там всі сепаратисти?... Там є сепаратисти, там є росіяни, російські війська, які стріляли в мене, і я це знаю, але там є українці, які просять нашої допомоги... Українці своїх не кидають і українці довели це, витягаючи з в'язниць і мене», – сказала Савченко, коментуючи зустріч з лідерами так званих «ЛНР»/«ДНР».

Водночас вона запевнила, що не боїться зняття депутатської недоторканності.

«Я не боюся недовіри, я також не боюся зняття депутатської недоторканності. Навпаки – я натисну за це зелену кнопку, і першою, тому що я вважаю, що з депутатів треба знімати недоторканність блоком, з усіх разом. Гідна я довіри? Люди скажуть своє слово. Скажуть своє слово, наприклад, на наступних виборах, скажуть своє слово мені в очі, але слухати ось ці пересуди, як на базарі, я не збираюся», – емоційно відповіла Надія Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: