СБУ назвала фейком інформацію російських спецслужб про затримання їх працівника

СБУ назвала фейком інформацію російських спецслужб про затримання їх працівника

ФСБ залякує кримчан, схопивши чергового «українського диверсанта, - впевнені у СБУ

Російська ФСБ вдалася до чергової провокації, повідомивши про затримання в окупованому Криму нібито «агента СБУ». Про це повідомили у прес-службі СБУ.

«Вважаємо, що подібні фейкові новини потрібні російським спецслужбам для залякування населення півострова, яке все частіше висловлює незадоволення окупаційною владою. На фоні погіршення життя кримчан, ФСБ знову запускає «заїжджену платівку», намагаючись звинуватити Україну та її правоохоронні органи у своїх власних бідах та проблемах у Криму», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Федеральна служба безпеки РФ заявила про затримання в анексованому Криму «агента Служба безпеки України»,який нібито готував серію диверсій.

Згодом ФСБ навіть показала відео затримання «українського диверсанта» в окупованому Криму.

Як стверджують росіяни, в окупованому Криму затримано Геннадія Лімешка, який ніби-то  є уродженцем Харківської області, раніше проходив службу в зоні ATO на посаді старшого розвідника в одній з військових частин ЗСУ.

У Криму, як повідомляють окупанти, Лімешко «мав пошкодити лінії електропередач, підпалити ліс та створити гірський обвал.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: