СБУ оприлюднила майже 400 свідчень збройної агресії РФ проти України

СБУ оприлюднила майже 400 свідчень збройної агресії РФ проти України

Інформаційний бюлетень СБУ

Багато важливих свідчень були задокументовані правоохоронцями від українських військових, які потрапили у полон

Служба безпеки України зібрала 393 свідчення стосовно збройної агресії російських військ проти України, а також фізичного насилля та знущань над нашими громадянами в катівнях ОРДЛО. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Нові отримані докази СБУ оприлюднила на сторінках чергового інформаційного бюлетеню, присвяченого цій актуальній темі. Це вже п`яте видання, що підготовлено за результатами опитування співробітниками спецслужби ще сорока трьох українських громадян, які знаходилися у заручниках російських терористичних угруповань.

«Окрім численних доказів присутності військ РФ на території України та фактів катувань громадян бойовиками, у бюлетені перелічені результати судових рішень щодо злочинних дій терористів. Варто зауважити на тому, що багато важливих свідчень були задокументовані правоохоронцями від українських військових, які потрапили у полон через пекло під Іловайськом, факт якого так вперто замовчують кремлівські пропагандисти», – повідомляє прес-центр СБУ.

Бюлетень розкриває свою тематику трьома мовами – українською, англійською та російською. «СБ України готова надавати всебічну допомогу у дослідженні цих злочинів представникам міжнародних установ, зокрема правозахисним організаціям, передавши їм зібрані матеріали», ‒ зауважив голова СБУ Василь Грицак. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: