СБУ затримала чиновницю «ЛНР»: їхала в Україну оформити статус ветерана праці

СБУ затримала чиновницю «ЛНР»: їхала в Україну оформити статус ветерана праці

Прихильниця терористів обіймала посаду заступника начальника управління освіти самопроголошеної «Краснолуцької адміністрації ЛНР»

Співробітники Служби безпеки України спільно з прикордонниками на митному посту «Гоптівка» на Харківщині затримали чиновницю «ЛНР», яка приїхала до України оформити статус ветерана праці. Про це повідомляє прес-центр СБУ.
Крім того, жінка мала намір поповнити свої рахунки, в тому числі й валютні, відкриті у банках на території України.
«З кінця 2014 року прихильниця терористів обіймала посаду заступника начальника управління освіти самопроголошеної «Краснолуцької адміністрації ЛНР». Керуючи освітянською сферою, вона сприяла нав’язуванню дітям, юнацтву та вчителям антиукраїнської ідеології, сепаратизму, героїзації бойовиків проросійських збройних угруповань, організовувала переведення навчальних програм на «російські стандарти освіти», – інформують у СБУ.
Зловмисниці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (участь у діяльності терористичної організації) Кримінального кодексу України. Їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тривають процесуальні та оперативні дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: