Скандал у прямому етері. Милованов назвав Тимошенко бабусею та обурив соцмережі (відео)

Скандал у прямому етері. Милованов назвав Тимошенко бабусею та обурив соцмережі (відео)
Милованов образив Тимошенко в прямому етері
Скріншот фото: відео «Свобода слова на ICTV»

Милованов обурений тим, що в Тимошенко краще здоров'я у 60 років, ніж у нього

Радник глави Офісу президента Тимофій Милованов назвав лідерку «Батьківщини» Юлію Тимошенко «бабусею корупції». Про це він заявив в етері телеканалу «Свобода слова на ICTV». Сексистський виступ колишнього міністра обурив соціальні мережі.

«Тимошенко для мене є найбільш професійним політиком в Україні. Хотів би зачитати цитату Володимира Гройсмана щодо вас: «Мамою української економічної слабкості, знищення української незалежності, корупції, популізму та неефективності є Юлія Тимошенко». Я не погоджуюся із Гройсманом. На мою думку, ви є не мамою, а бабусею корупції», – сказав Милованов.

Тимошенко бурхливо відреагувала на такий вислів Милованова: «Ви мене запросили, щоби принижувати? Це людина, яка працює на іноземні гранти».

Водночас Милованов сказав, що це не ейджизм і ніяким чином не ображає Тимошенко. «У нас немає цензури», – зазначив він.

Також радник глави Офісу президента дорікнув Тимошенко: «Ви щодня бігаєте 10 км. Ви в кращій фізичній формі, аніж я».

Зазначимо, що виступ Милованова в прямому етері обурив соцмережі. Користувачі Facebook зауважили, що розмови про неприйнятний вік – це дикість та недопустимо. Українці зауважили, що політик перейшов на особистості та образив усіх українських жінок.

На скандал зокрема відреагувала співголова фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко. «Щодня я отримую десятки смс, листів, повідомлень від людей, які втратили роботу, й у розпачі вони пишуть, що роботодавці віддають перевагу тим, кому до 40. А після 45 в Україні ти вважаєшся вже віковим і неперспективним. Тренд «нових облич» насправді був не лише про новизну в політиці, а про те, що всі, кому за…, – не гідні будувати нову Україну. Й ось, коли суспільство хворе цими стереотипами, коли люди середнього віку відчувають себе непотрібними країні, замість того, аби влада стимулювала чоловіків і жінок, які мають професійний і життєвий досвід, працювати більше й затятіше, представники Банкової у прямому ефірі кидають в обличчя 60-річній жінці «бабушка», – написала вона.

.png_80

Відома блогерка Олена Яхно зауважила, що така ситуація не могла б статися жодній європейській країні. «А тепер уявіть собі на хвилину, що хтось би посмів натякнути на вік Ангели Меркель, Терези Мей або Крісталіни Георгієвої», – написала вона.

.png_81

Зазначимо, Тимошенко в етері телеканалу розповіла про п’ять основних земельних новацій, які є небезпечними для України. Вона зазначила, що насамперед знімається увесь контроль держави за використанням землі, зокрема йдеться про екологічні нормативи.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 24 травня на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Земля» підписав законопроєкт № 2194, який регулює передачу земель «на місця» громадам. Він має виправити юридичні колізії роботи ринку землі, а також врегулювати реалізацію переважного права орендаря на купівлю та електронні земельні торги.

В Україні хочуть скасувати інститут постійного землекористування для всіх категорій осіб, включаючи рядових громадян. Такий інститут передбачає право довічного володіння земельною ділянкою, але забороняє вільно розпоряджатися нею – продавати або здавати в оренду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: