Сепаратист Царьов отримав від Путіна царський подарунок (ФОТО)

Сепаратист Царьов отримав від Путіна царський подарунок (ФОТО)

Сім'я Царьова отримала в окупованому Криму санаторій для «реконструкції та розвитку»

Сім'я колишнього соратника екс-президента Україні Віктора Януковича, так званого «спікера парламенту» «Новоросії» Олега Царьова отримала від РФ будинок дитячого санаторію «Ай-Тодор» в окупованому Росією Криму. Це колишній маєток великого князя Михайла Романова, що має статус пам'ятки архітектури регіонального значення. Відповідні документи виявилися в розпорядженні телеканалу «Дождь».

8_08

У листопаді 2015 року так зване «міністерство економічного розвитку» окупованого Криму уклало договір про реалізацію проекту реконструкції санаторію з ТОВ «Веселка», яке, згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб (ЕГРЮЛ), очолює мати сепаратиста Царьова Ніна Царьова. У компанії двоє засновників - це сам Царьов (йому належить 1%) і компанія «Сельбілляр», 99% якої належить його дружині Ларисі.
У бесіді з телеканалом Царьов підтвердив цю інформацію і не виключив, що в майбутньому займеться проектом сам.
Сім'я Царьова отримала санаторій для «реконструкції та розвитку» в листопаді 2015 року. Разом з самими корпусами «Ай Тодора» у власність Царьову передано земельну ділянку площею 2 гектара.
Санаторій розташований недалеко від Ялти, в 175 метрах над рівнем моря. Загальна площа території «Ай Тодора» - понад 6 гектарів, з них 5,9 займає величезний парк, де колись ходила родина Романових.

За радянських часів все це стало корпусами санаторію. У західній стіні головного корпусу - античний надгробок, внесений до списку пам'яток археології місцевого значення.

9_06

Санаторій може розмістити 65 дітей. На його сайті вказано, що 50 ліжок бюджетні та 15 - комерційні. За планом «реконструкції та розвитку» санаторію, який нібито будуть виконувати Царьови, планується залишити лише 10 безкоштовних ліжок в рік протягом терміну окупності проекту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: