Школярів окупованого Криму заганяють у «Путлєр'югенд»

Школярів окупованого Криму заганяють у «Путлєр'югенд»

Росіяни примушують опановувати військову справу дітей захопленого українського півострова

Більше тисячі школярів окупованого Севастополя зарахували до лав так званого Всеросійського військово-патріотичного громадського руху «Юнармія». Церемонія відбулася вчора у окупованому росінами місті біля пам'ятника Матросу і Солдату. Про це повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту (ЧФ) капітан першого рангу В'ячеслав Трухачов.
«Одними з ключових моментів заходу стали показовий виступ підрозділу морської піхоти ЧФ з демонстрацією прийомів рукопашного бою і вручення школярам значків «Юнармії», яке здійснили курсанти Чорноморського вищого військово-морського училища імені П.С. Нахімова», – повідомив Трухачов.

viber_image_01У вихідний день севастопольських дітей зігнали на площу


За даними військових ворожої армії, наразі до юнармійскому руху в Севастополі загнали 47 середніх загальноосвітніх установ і близько 20 громадських і спортивних організацій.
Всеросійськи рух «Юнармія» було створено минулого року з ініціативи міністерства оборони Росії за підтримки президента країни-агресора Володимира Путіна. Рух покликаний об'єднати всі організації, органи, що займаються допризовною підготовкою громадян. Мета руху – викликати інтерес у підростаючого покоління до географії та історії країни, яка напала на Україну. Вступати в юнармію примушують школярів, юнацькі організації, клуби і т.д. Основними формами діяльності  руху є військово-спортивні ігри, військово-патріотичні клуби і профільні спеціалізовані формування, спартакіади з військово-прикладних видів спорту, вахти пам'яті і походи по місцях бойової слави, а також пости біля Вічного вогню, обелісків і меморіалів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: