Шокін подасть до суду на журналістів за розслідування про нього

Шокін подасть до суду на журналістів за розслідування про нього

Колишній очільник ГПУ називає себе вже 12 років як «завидним нареченим»

Екс-генпрокурор Віктор Шокін називає замовним матеріалом розслідування журналістів про його цивільну дружину, на яку начебто зареєстрована ціла низку майна, і обіцяє подати судовий позов проти авторів розслідування. Про це він заявив в коментарі 112 Україна.

За його словами, журналісти подали неправдиву інформацію.

По-перше, він не має цивільної дружини і вже «12 років завидний наречений», про що неодноразово говорив ЗМІ.

По-друге, Шокін заявив, що не має відношення до маєтків, про якій йдеться в сюжеті. З його слів, це швидше замовний матеріал і Шокіну відомо, кому це вигідно.

Зі свого боку редакція «Схем» повідомила, що має всі документи, які підтверджують дані розслідування, наведені і в телесюжеті, і у статті на сайті, та готова підтвердити свою рацію в суді, якщо знадобиться. Творці програми також зазначили, що давали Віктору Шокіну змогу висловити свою точку зору до ефіру, але відповіді не отримали.

Раніше журналісти програми «Схеми» повідомили, що Шокін перебуває в цивільному шлюбі з заступником головного лікаря київської лікарні «Феофанія» Оксаною Гриневич, а також має трирічну дитину. Автор програми зазначає, що це дало можливість приховувати Шокіну в декларації цілий ряд майна. Стало відомо, що Гриневич придбала будинок в елітному районі Праги. Також вона володіє декількома земельними ділянками та будинком майже на 300 кв. м в селі Пилява Київської області.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: