Штаб: в зоні АТО на міні підірвався український військовослужбовець

Штаб: в зоні АТО на міні підірвався український військовослужбовець
Військовослужбовець ЗСУ
Фото: газета «День»

Бойовики вчора гатили по бійцях АТО з танків, артилерії, гранатометів та великокаліберних кулеметів

За минулу добу в зоні АТО ворог 26 разів порушив перемир’я. Один український військовий загинув внаслідок підриву на міні, ще один отримав поранення.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, наприкінці минулої доби незаконні збройні формування продовжили обстріли позицій Збройних сил України. 

«Після 18 години, основна активність ворога була зафіксована на маріупольському напрямку. З 82 міліметрових мінометів та гранатометів бойовики двічі били по Красногорівці. Селище Новотроїцьке обстріляли з озброєння БМП. А близько 23 години, вчергове демонструючи зухвале нехтування домовленостями про відведення важкого озброєння, наші позиції поблизу Широкиного бойовики обстріляли з артилерії калібру 152 міліметри та гранатометів. В результаті цього обстрілу один український військовий отримав поранення», - йдеться у повідомленні.

На донецькому напрямку бойовики майже о 23 годині з танків били по шахті Бутівка та Невельському. Також по Невельському працював ворожий 120 міліметровий міномет. Українські опорні пункти в районі Авдіївки злочинці обстріляли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. 

На луганському напрямку бойовики застосовували гранатомети та стрілецьку зброю по селищам Малинівка, Жовте, Золоте, Станиця Луганська. 

«Главком» також повідомляв, що вчора на луганському напрямку сталося бойове зіткнення з бойовиками. Терористи під вогневим прикриттям намагалися наблизитись до позицій ЗСУ. Українські армійці змусили ворога відступити.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: