Шуфрич назвав три чарівні літери, які можуть вплинути на українську владу

Шуфрич назвав три чарівні літери, які можуть вплинути на українську владу
Шуфрич про конфлікт на Донбасі: Він давно усім набрид
Фото: Станіслав Груздєв / «Главком»

Шуфрич: Хто б колись сказав, що я заявлю, що Америка нам допоможе?

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Нестор Шуфрич переконаний, що Федеральне бюро розслідування США може стати дієвим інструментом впливу Вашингтону на українську владу. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

Зокрема, на питання про способи тиску на українську владу, до яких, на його думку, можуть вдатися США для пришвидшення виконання Мінських угод депутат відповів:

«Аргументами (будуть тиснути – ред.), виходячи з інтересів України, а не української влади, яка потонула в корупції. А для боротьби з останньою у них є три чарівні літери. Вгадайте які. … ФБР. Це те, що може вплинути на нашу владу. Хто б колись сказав, що Шуфрич заявить, що Америка нам допоможе? Як це не парадоксально», - заявив він.

Парламентар вважає, що конфлікт на Донбасі «всім давно набрид».

«Усі стали заручниками ситуації. Сам факт, що вбивають людей у центрі Європи, світових лідерів не може влаштовувати. Сьогодні йде велика дискусія в країнах Європи та США, як поводитися з Росією. І Америка розділена навпіл. Завершення конфлікту на Донбасі було б майданчиком для початку врегулювання стосунків із Росією для багатьох країн, яким дуже дорого обходиться протистояння з РФ. Особливо у світлі формування нового геополітичного майданчика на осі Росія – Китай – Індія», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: