Ситуація на Донбасі загострюється: Зеленський приїхав у зону ООС (фото)

Ситуація на Донбасі загострюється: Зеленський приїхав у зону ООС (фото)
17 лютого загострилася ситуація практично по всій лінії фронту на Донбасі
фото Володимир Зеленський/Instagram

Зеленський повідомив, що вивчає порядок бойового патрулювання і систему охорони державного кордону

Президент України Володимир Зеленський приїхав у район проведення операції об'єднаних сил на Донбасі, де сьогодні спостерігається загострення ситуації практично по всій лінії фронту. Фото своєї поїздки Зеленський опублікував в акаунті в Instagram.

«Донеччина, другий день. Вийшли в акваторію Азовського моря. Наші військові надійно оберігають державні кордони і територію України як на суші, так і в морі.Катерами прямуємо в район проведення ООС», – написав президент.

Також Зеленський повідомив, що вивчає порядок бойового патрулювання і систему охорони державного кордону.

У четвер, 17 лютого, загострилася ситуація практично по всій лінії фронту на Донбасі в Луганській області. Бойовики застосовують важку артилерію. Сьогодні окупанти обстріляли дитячий садок у Станиці Луганській.

Водночас бойовики, які обстріляли дитсадок у Станиці Луганський, ліплять фейки про українську армію.

Нагадаємо, проросійські бойовики на Донбасі звинуватили українську армію в загостренні. Тим часом, російські ЗМІ повідомляють про масове відведення путінських військ. Попри гучні заяви окупантів, останній звіт української розвідки, зібраний у середу, не містить жодних доказів того, що Росія відводить свої війська від кордонів України. Так само не бачать обіцяного відведення російських військ від українських кордонів і у Північноатлантичному альянсі. Про це заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг перед міністерською зустріччю у Брюсселі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: