Сьогодні суд розпочинає розгляд по суті справи про держзраду Януковича

Сьогодні суд розпочинає розгляд по суті справи про держзраду Януковича
Віктор Янукович

Оболонський райсуд Києва офіційно викликав Януковича на найближчі 10 засідань

У понеділок, 26 червня, в Оболонському районному суді Києва заплановано початок розгляду по суті справи за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді.

Початок засідання – о 10:00.

На засіданні суд заслухає обвинувальний акт і визначить порядок дослідження доказів.

Суд працюватиме до 17:00 з перервою з 13:00 до 14:00.

Крім того, суд визначив, що засідання у справі Януковича також відбудуться 29 червня, 6, 12 та 13 липня, 3, 10, 17, 23 та 31 серпня 2017 року.

22 червня Оболонський райсуд Києва офіційно викликав Януковича на найближчі 10 засідань. Відповідне повідомлення було опубліковане «Урядовому кур’єрі». 

Суд також нагадав Януковичу про можливість участі в засіданні у режимі відеоконференції. У суд повідомили, що «в разі неявки обвинуваченого до суду кримінальне провадження може здійснюватись за відсутністю обвинуваченого в порядку спеціального судового провадження».

Раніше Янукович заявив про бажання взяти участь у суді й висунув свої умови.

В березні прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно Януковича. Його підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України) та ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Оболонський суд Києва 4 травня розпочав підготовче засідання у справі про держзраду Януковича. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: