Соратниця Порошенка розказала, скільки хвилин тривав його контакт з Трампом

Соратниця Порошенка розказала, скільки хвилин тривав його контакт з Трампом
Петро Порошенко і Дональд Трамп

Короткі зустрічі - стиль Трампа, зазначила Геращенко

Перший віце-спікер Ірина Геращенко, яка перебувала у Вашингтоні у складі  офіційної делегації України, розповіла, що зустріч президента США Дональда Трампа і президента України Петра Порошенка тривала 30 хвилин.

Про це Геращенко написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«30 хвилин. Повноцінна розмова, аби донести ключові меседжі, сформувати особисту уяву про співрозмовника, зав'язати особистий контакт, що так важливо в міжнародній політиці. До відома адептам «зради»: чимало важливих міжнародних зустрічей президента Трампа тривали саме півгодини, а то і менше, кажуть, короткі зустрічі - це його стиль», - заявила Геращенко. 

Перший віце-спікер обурена тим, що в останні два дні активно обговорюють деталі візиту президента Петра Порошенка до США. 

«Причому діляться «деталями» ті, хто й близько там не були і зовсім не володіє інформацією», - підкреслила Геращенко. 

Як повідомлялося, президент Петро Порошенко у Вашингтоні провів зустріч із міністром енергетики США Ріком Перрі. Після цього відбулися переговори в Білому домі.

Президент України Петро Порошенко завершив свій робочий візит до США. Вже відомо, що сьогодні, 22 червня, президент вирушить до Брюсселя, де проведе зустріч з головами європейської ради та Європейської народної партії, а також візьме участь у саміті ЄНП. 

Дивіться також матеріал: Зачепило не на жарт. Зустріч Порошенка і Трампа у західних та російських ЗМІ 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: