Стало відомо ім'я нового адвоката Януковича

Стало відомо ім'я нового адвоката Януковича
Янукович у суді

Згідно з дорученням центру, Віталій Мешечек повинен прибути для участі в засіданні Оболонського суду на 10:00 12 липня

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Києві призначив адвоката Віталія Мешечека для захисту екс-президента України (2010-2014) Віктора Януковича в Оболонському районному суді Києва у справі про державну зраду. Як повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» в регіональному центрі.

Відповідне рішення було прийнято 7 липня.

Центр призначив адвоката на виконання ухвали Оболонського суду від 6 липня, яким йому було доручено призначити безкоштовного державного адвоката Януковичу, який відмовився від своїх захисників у справі про держзраду.

«Під час призначення адвоката, відповідно до ч. 2 ст. 21 закону України про безоплатну правову допомогу, враховувалася спеціалізація адвоката, його поточний рівень навантаження і складність виробництва», - зазначили в регіональному центрі правової допомоги.

Згідно з дорученням центру, адвокат повинен прибути для участі в засіданні Оболонського суду на 10:00 12 липня.

Нагадаємо, що Янукович вирішив відмовитися від участі в судовому процесі над ним за звинуваченням у державній зраді і відкликати адвокатів. У ГПУ запевнили, що, незважаючи на відмову, суд над Януковичем буде продовжено.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: