Студенти-активісти закликали киян підтримати їхній освітній проект

Студенти-активісти закликали киян підтримати їхній освітній проект
Габріела Діас Мальдонадо та Микола Панченко

Головна мета проекту «Освітня асамблея» - сприяти освітньому розвитку суспільства

Громадські активісти проекту «Освітня асамблея» мають за мету створити соціально-освітній центр, щоб отримання знань  стали ще цікавішими та доступнішими  для кожної людини. Під час прес-конференції в прес-центрі «Главкома» студенти та громадські активісти Габріела Діас Мальдонадо та Микола Панченко звернулися до киян підтримати їхні проекти на сайті  «Громадський бюджет міста Києва».

Активісти подали проект 821 «Твоя освіта» на «Громадський бюджет міста Києва» з метою отримання коштів з бюджету міста на створення соціально-освітнього осередку.

«Зараз ми працюємо в такому режимі, що люди приходять до нас лише на заходи. Ми подали наш проект 821 «Твоя освіта» на «Громадський бюджет міста Києва» , щоб створити освітній соціальний хаб, в якому люди зможуть не тільки навчатися, а й просто проводити час з приємними людьми, з якими вони зможуть отримати щось нове й цікаве. Навіть поза типовими освітніми заходами» , - розповідає Микола Панченко.

Також активісти підтримують проекти спрямованні на розвиток фізичної культури та захисту громадян.

«Конкурс «Громадський бюджет міста Києва» , в якому громадяни самі визначають на що мають піти кошти. Тобто цього року виділено 100 мільйонів. Подані проекти і зараз відбувається етап голосування, коли люди самі можуть вирішити який проект підтримати. Від нас – проект 821 «Твоя освіта». Також проекти наших друзів 822 «Твій спорт»  та 824 «Твоя безпека». Тобто окрім освіти ми пропагуємо заняття спортом, фізичну культуру та безпеку наших громадян», - розповідає Микола Панченко.

Головна мета проекту «Освітня асамблея» - сприяти освітньому  розвитку суспільства.

«Ми проводимо освітні заходи, щоб люди розвивалися, не зупинялися в своєму розвитку та еволюція таки тривала», - говорить  активіст.

Долучитися до навчання може кожен охочий, адже для лекцій обраються найкращі викладачі, які можуть доступно розповісти про складні речі.

«Є багато лекцій на наукову тематику. Найчастіше це енергетика, фізика, біологія, медицина. Намагаємося зробити це доступніше. Адже розуміємо, що такі теми важкі для сприйняття , тому я намагаюся підібрати лекторів, які не просто розуміються на своїй темі, а й можуть доступно розповісти. Погодьтеся, що багато людей знають свою сферу дуже добре,  але не можуть розказати її доступними словами», - говорить Габріела Діас Мальдонадо.

Окрім лекцій людина може відвідати й інші освітні заходи, які проводяться в рамках проекту «Освітня асамблея».

 «У нас є не тільки лекції. Ми також проводимо семінари, тренінги, розмовні клуби( тобто англійська мова, нещодавно був польський розмовний клуб), дискусійні клуби, курси. Також проводимо регулярні турніри «Що? Де? Коли?»  та проводимо кінопокази», - повідомляє Панченко.

Проголосувати за проекти можна  на сайті КМДА  або за посиланнями:

Пропонуємо переглянути запис прес-конференції:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: