Суд продовжив арешт підозрюваному у причетності до вбивства Вороненкова

Суд продовжив арешт підозрюваному у причетності до вбивства Вороненкова

Ярослава Тарасенка підозрюють у причетності до вбивства Вороненкова

Підозрюваний перебуватиме під вартою щонайменше до 8 жовтня

Ярославу Тарасенко, підозрюваному в причетності до вбивства екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, продовжили термін тримання під вартою ще на два місяці.

Про це повідомляє прокуратура міста Києва у Facebook.

«У четвер, 10 серпня 2017 року, за клопотанням прокуратури міста Києва Голосіївський районний суд столиці продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 36-річного мешканця міста Павлоград Дніпропетровської області, який був затриманий за підозрою у причетності до вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова», - йдеться у повідомленні.

За рішенням суду термін тримання під вартою продовжено до 8 жовтня 2017 року включно.

Нагадаємо, Тарасенку інкримінується вчинення злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України, тобто умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою, групою осіб.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва, коли прямував на зустріч з іншим екс-депутатом Держдуми Іллею Пономарьовим. Екс-депутат отримав кулю в шию, дві в обличчя, одну в живіт і помер на місці. Вбивцею Вороненкова виявився 28-річний екс-боєць Нацгвардії Павло Паршов, уродженець Севастополя, який жив у Дніпрі.

Як повідомив заступник голови Національної поліції України - начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко, у кримінальному провадженні про вбивство Вороненкова слідчі встановлюють обставини, що передували злочину, підозру наразі нікому не висунули

Читайте також Вбивство «суперсвідка». Як Україна не вберегла Вороненкова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: