Суд визнав законним закриття справи Єфремова про «диктаторські закони»

Суд визнав законним закриття справи Єфремова про «диктаторські закони»
16 грудня суд закрив справу Олександра Єфремова про «диктаторські закони»

«Диктаторські закони» або «закони 16 січня» були ухвалені в січні 2014 із порушенням регламенту і обмежували права громадян та давали владі більше можливостей для покарання учасників Революції гідності

Київський апеляційний суд визнав законним закриття справи щодо колишнього народного депутата Олександра Єфремова за звинуваченнями у голосуванні за «диктаторські закони» 16 січня 2014 року. Про повідомив адвокат Олександр Готін, передає УНН.

«Київський апеляційний суд залишив в силі рішення Печерського районного суду міста Києва, відмовив прокурору в задоволенні апеляційної скарги. Таким чином, суд залишив в силі рішення Печерського районного суду міста Києва, який було закрите кримінальне провадження стосовно Єфремова Олександра Сергійовича, Гордієнка Сергія Володимировича і Стояна Олександра Миколайовича у зв'язку з декриміналізацією кримінального правопорушення, яке їм було інкриміновано органами прокуратури», - сказав Олександр Готін.

Нагадаємо, 16 грудня суд закрив справу Єфремова про «диктаторські закони».

«Диктаторські закони» або «закони 16 січня» були ухвалені в січні 2014, як вважається, із порушенням регламенту і обмежували права громадян та давали владі більше можливостей для покарання учасників Революції гідності.

Нагадаємо, Печерський суд Києва 22 липня звільнив ексголову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова з-під варти, змінивши йому запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Після виходу із СІЗО у Старобільську Єфремов прибув у Київ, де йому одягли електронний браслет. Єфремов понад два роки перебував у слідчому ізоляторі у Старобільську Луганської області через підозру у державній зраді.

Старобільський районний суд Луганської області 18 вересня скасував цілодобовий домашній арешт для Єфремова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: