Суд заарештував посадовця служби АТО, якого спіймали на хабарі

Суд заарештував посадовця служби АТО, якого спіймали на хабарі

Посадовець Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції отримав 230 тисяч гривень неправомірної вигоди від комерційної структури

Держслужбовцю служби АТО, який «погорів» на хабарі у 230 тисяч гривень, повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 2 млн гривень. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

Вказано, що Київською місцевою прокуратурою №7 повідомлено про підозру посадовцю Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, який отримав 230 тисяч гривень неправомірної вигоди. Йому інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

«Сьогодні Подільським райсудом міста Києва, який підтримав позицію місцевої прокуратури, посадовцю було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 2 млн гривень», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, зловмисника було затримано в рамках спільної операції працівників Київської місцевої прокуратури №7 та ГУ КЗЕ СБУ під час одержання 230 тис. гривень неправомірної вигоди. Вказані кошти він отримав від комерційної структури за перемогу у конкурсних торгах з виконання робіт щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО.

Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: