Суд заарештував затриманого на хабарі СБУшника

Суд заарештував затриманого на хабарі СБУшника
Арешт спіробітника СБУ

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з внесенням застави

Суд міста Києва заарештував старшого оперуповноваженого відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Полтавській області, якого правоохоронці затримали за хабарництво 3 листопада. Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

«Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з внесенням застави 110240 гривень для старшого оперуповноваженого відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Полтавській області, який затриманий на одержанні неправомірної вигоди в розмірі 1000 доларів США», - йдеться у повідомленні.

Військовою прокуратурою правоохоронцю повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням ).

Нагадаємо, зазначена особа висунула вимогу суб’єкту господарської діяльності надати йому неправомірну вигоду в розмірі 1000 доларів США за повернення раніше вилученої комп’ютерної техніки. Також за неперешкоджання в господарській діяльності підприємця, правоохоронець вимагав сплачувати йому 300 доларів США щомісячно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: