Суд залишив у силі заборону на нічний продаж алкоголю в Києві

Суд залишив у силі заборону на нічний продаж алкоголю в Києві
Продаж алкоголю в нічний час під забороною

Заборона продажу алкоголю в нічний час була скасована 6 червня рішенням суду

Вищий господарський суд України задовольнив касацію Київради і залишив у силі рішення міськради №19/1023 від 22.09.2016 «Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в стаціонарних об'єктах в м. Київ» щодо заборони продажу алкоголю в нічний час. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат від БПП Дмитро Білоцерківець.

«Рішення Київради про заборону продажу алкоголю в нічний час (з 23:00 до 10:00) продовжує діяти», - зазначив він.

Депутат нагадав, що з кінця 2016 року особи, зацікавлені в продажу алкоголю, оскаржували рішення Київради в судах, підключивши Антимонопольний комітет.

«Варто не забувати, що сам запит про заборону продажу алкоголю в нічний час надійшов безпосередньо від киян, його підтримали депутати всіх фракцій Київради без винятку. Чергова перемога в суді ще раз підкреслює правильність такого рішення», - підкреслив Білоцерківець.

Нагадаємо, 6 червня набуло чинності рішення суду про скасування заборони продажу алкоголю з 23:00 до 10:00 в межах міської смуги Києва.

Заборона на реалізацію спиртних напоїв у Києві в нічний час була впроваджена 22 вересня 2016 року окремим рішенням Київради. Вони діяла всюди, окрім закладів громадського харчування. За порушення заборони продавців позбавляли ліцензії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: