Суд заочно засудив до 10 років в'язниці росіянина - бойовика ДНР

Суд заочно засудив до 10 років в'язниці росіянина - бойовика ДНР

Він обвинувачувався в участі в березні-жовтні 2014 року в діяльності «ДНР» шляхом сприяння здійсненню збройного протистояння співробітникам правоохоронних органів і військовослужбовцям Збройних сил України

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області заочно засудив до 10 років позбавлення волі громадянина Росії - бойовика самопроголошеної «Донецької народної республіки». Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури.

«Генеральною прокуратурою України здійснювалося процесуальне керівництво і підтримувалося державне обвинувачення в кримінальному провадженні щодо громадянина Російської Федерації - учасника терористичної організації «ДНР». Він обвинувачувався в участі в березні-жовтні 2014 року в діяльності зазначеної терористичної організації шляхом сприяння здійсненню збройного протистояння співробітникам правоохоронних органів і військовослужбовцям Збройних сил України», - сказано в ньому.

Також йому було пред'явлено обвинувачення в незаконному придбанні і носінні вогнепальної зброї та боєприпасів.

Заочним вироком від 10 травня росіянина визнано винним і засуджено до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області засудив до 13 років в'язниці бойовика самопроголошеної «Донецької народної республіки», громадянина Федеративної Республіки Бразилія Рафаеля Маркуса Лусваргі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: