Телеканал Лукашенка найняв Бузову й Сосєдова, аби відвернути молодь від протестів

Телеканал Лукашенка найняв Бузову й Сосєдова, аби відвернути молодь від протестів
Бузова й Сосєдов мають розважати білорусів у шоу X-Factor
Фото з відкритих джерел

На державному білоруському телеканалі розповіли про «одну з головних інтриг проєкту X-Factor»

Державний телеканал «АТН: Новини Білорусі та світу», який лояльний до невизнаного президента Білорусі Олександра Лукашенка, найняв представників російського шоубізнесу для розважання молоді у вокальному шоу X-Factor.

Так, напередодні безпрецендентного затримання колишнього головного редактора телеграм-каналу Nexta Романа Протасевича, організатори оприлюднили «одну з головних інтриг проєкту» й назвали імена наставників. На сайті телеканалу розповіли, що молодь розважатимуть співаки Ольга Бузова, Серьога та Сергій Сосєдов.

«У команди проєкту буде пару місяців, щоби визначитися з претендентами: виберуть близько 300 учасників. Їх запросять на телекастинг уже в студійному павільйоні кіностудії «Білорусьфільм». Зйомки проєкту X-Factor Belarus пройдуть із 10 по 18 серпня», – йдеться в повідомленні.

Прем'єра першого сезону вокального шоу X-Factor запланована вже цієї осені, а переможця виберуть у режимі реального часу в грудні.

Зазначимо, наразі білоруській молоді не до розваг: вони активно готуються до протестів через затримання Протасевича.

Нагадаємо, 23 травня стало відомо про те, що в аеропорту Мінська екстрено сів літак Ryanair через повідомлення про вибухівку на борту. Згодом стало відомо, що білоруські силовики затримали Протасевича. Для того, щоб примусити літак сісти, в повітря були підняті винищувачі МіГ-29.

Світ миттєво відреагував на подію: міжнародні авіакомпанії почали змінювати маршрути своїх літаків, щоб вони не входили в повітряний простір Білорусі.

Міжнародна організація цивільної авіації (ІКАО) скликала засідання через інцидент в Білорусі. Воно відбудеться у четвер, 27 травня.

Олександр Лукашенко 26 травня звернувся до Заходу. Він заявив про початок нової «не холодної, а крижаної війни».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: