Теракт у Лондоні: під час вибуху постраждали 22 людини

Теракт у Лондоні: під час вибуху постраждали 22 людини

Служба MI5 допомагає розслідуванню, яке керується контртерористичним підрозділом поліції Лондона

В результаті вибуху саморобної бомби у лондонському потязі метро в п'ятницю, 22 особи отримали поранення. Про це повідомили офіційні представники поліції та охорони здоров'я, передає Сhicago tribune.

Як зазначили представники поліції Лондона, ніхто з потерпілих не отримав серйозних поранень. Внутрішнє агентство розвідки Великобританії допомагає у розслідуванні.

«Ми зараз оцінюємо, що вибух стався через детонований саморобний пристрій», - сказав Марк Роулі, голова поліції Лондона з питань контртероризму.

Він також заявив, що розвідувальна служба MI5 допомагає розслідуванню, яке керується контртерористичним підрозділом поліції Лондона.

_97819253_parsons_green_bomb_map2_624_russian

Нагадаємо, вибух в лондонському метро стався вранці 15 вересня. Журналіст видання Metro з місця подій повідомив, що білий контейнер вибухнув у задній частині поїзда. Деякі люди отримали опіки обличчя. Вагон наповнився димом, їх евакуювали на платформу станції «Парсонс Грін».

У лондонському метро поліція виявила другу бомбу і на даний момент ведеться робота з її знешкодження.

Також поліція розшукує чоловіка з ножем, повідомила журналіст Ніккі Харлі. «Поліція каже, що стався теракт. Розшукується чоловік з ножем, друга бомба знешкоджується поліцією», - розповіла Харлі.

Лондонська поліція, швидка та пожежники підтвердили, що інцидент розглядається як терористична атака.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: