Терористичні війська вдалися до провокацій на Маріупольському напрямку

Терористичні війська вдалися до провокацій на Маріупольському напрямку

Противник намагався використати телефонні дзвінки, начебто від обуреного населення до моніторингової місії ООН

Минула доба на Маріупольському напрямку пройшла не спокійно. Продовжуючи порушувати Мінські домовленості російсько-окупаційні війська вдалися до чергових провокацій. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.
«Цього разу противник зі сторони тимчасово окупованої території о 20.40 вів обстріл по населеному пункту Талаківка зі сторони Комінтерново. Намагаючись звинуватити українських військових у недотриманні умов припинення вогню російські окупанти завдали обстрілу з мінометів великого калібру (82 і 120 мм) північну й південну околицю Комінтерново, в наслідок чого загорілося два житлових будинки», - йдеться у повідомленні.
«Підтверджуючи свій провокативний настрій й намагаючись підбурити місцеве населення проти українських військових, противник намагався використати телефонні дзвінки, начебто від обуреного населення до моніторингової місії ООН», - інформує штаб АТО.
Командування оперативно-тактичного угруповання «Маріуполь» наголошує, що українські воїни продовжують дотримуватися Мінських домовленостей, на провокації ворога не піддаються, вогонь у відповідь не відкривають.
«Зазначене дає усі підстави стверджувати, що російські окупанти намагалися імітувати обстріл сил АТО з населеного пункту Талаківка. Мета таких провокацій — скомпрометувати сили АТО, зірвати виконання комплексу заходів з виконання Мінських угод щодо припинення вогню», - заявляє прес-центр.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: