Трамп не зможе змагатися з Путіним, - The Washington Post

Трамп не зможе змагатися з Путіним, - The Washington Post
Фото dpchas.com.ua

Трамп, як і Путін, створить свою картину глобальної реальності, - американське видання

Дональд Трамп не є агентом Володимира Путіна (у всякому разі, усвідомлено). Неясно також, чи намагається Путін домогтися обрання Трампа на президентський пост, а якщо намагається, то наскільки активно, пише The Washington Post.

«Справжня проблема в тому, що у Трампа і Путіна однаковий, нігілістичний підхід до міжнародних відносин. Разом вони зможуть перетворити наш світ», - зазначає видання.

Видання наголошує - Путіну вдається при поясненні міжнародних подій ставити відверті фальшивки на одну дошку з журналістськими матеріалами, котрі спиралися б на документи, Таким чином він створив альтернативну реальність. «Можливо, Трамп не може змагатися з тим, як Путін застосовує насильство. Але його явне прийняття фальшивок, цинізму і аморальною погоні за вузькими інтересами - це найчистіший прояв путінізму на американському ґрунті, який ми, ймовірно, побачимо», - міркує автор.

Під час президентства Трампа у США не стане союзників, а будуть лише клієнти - зовсім як у Росії. «Вашингтон заявить Естонії щось на зразок того, що Москва - Білорусії: сплачуйте підтримку з боку наддержави, робіть, що від вас вимагають, або ми вас кинемо», - йдеться в статті.

Трамп, як і Путін, створить свою картину глобальної реальності. В уявленнях Трампа мексиканці йдуть потоком через кордон в США, резюмують автори статті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: