Трамп розповів, про що говорив з Путіним під час вечері на саміті у Гамбурзі

Трамп розповів, про що говорив з Путіним під час вечері на саміті у Гамбурзі
Володимир Путін і Дональд Трамп на саміті Великої двадцятки

За словами президента США, бесіда з Путіним тривала близько 15 хвилин

Президент США Дональд Трамп в інтерв'ю The New York Times розповів, що обговорювалося в ході неформальної зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним на вечері лідерів країн Великої двадцятки в Гамбурзі.

За словами Трампа, його дружина Меланія сиділа під час вечері поруч із російським президентом на іншому кінці столу.

«Час йшов до десерту. Я пішов просто, щоб привітатися з Меланією, та заодно привітався з Путіним», - розповів Трамп. 

За словами президента США, бесіда тривала близько 15 хвилин і, здебільшого, обидва лідери просто жартували, і торкнулися «питання про прийомних дітей».

«Насправді, більшу частину часу ми жартували. Це була недовга розмова, може, хвилин 15. Взагалі, було дуже цікаво, ми говорили про усиновлення», - зазначив президент США.

Нагадаємо, в ніч проти середи Reuters та The Hill оприлюднили інформацію, що президент Росії Володимир Путін і президент США Дональд Трамп провели ще одну, неформальну зустріч під час саміту Великої двадцятки (G20) в Гамбурзі, про яку раніше не було відомо.

У публікаціях заначалося, що російський і американський лідери розмовляли близько години в присутності тільки перекладача Путіна. Глава Eurasia Group додав, що відсутність перекладача з американської сторони є порушенням протоколу нацбезпеки.

У Білому домі  заявили, що Трамп і Путін провели коротку бесіду в кінці вечері, організованої в рамках саміту Великої двадцятки в Гамбурзі, проте її не можна назвати повноцінною зустріччю

Натомість Трамп розкритикував американські ЗМІ, які назвали його бесіду з президентом Путіним «секретною вечерею», охарактеризувавши такі публікації як жахливі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: