Трамп визначився з кандидатурою міністра нацбезпеки

Трамп визначився з кандидатурою міністра нацбезпеки
Дональд Трамп та Джон Келлі

Генерал Джон Келлі може очолити Міністерство національної безпеки США

Обраний президент США Дональд Трамп, який продовжує формувати свою адміністрацію, прийняв рішення призначити генерала Джона Келлі главою Міністерства внутрішньої безпеки США.

Про це повідомив у середу з посиланням на джерела в перехідній команді обраного президента телеканал CBS News.

«Келлі є третім генералом, якого призначає обраний президент – разом із генералом Джеймсом Маттісом, що може стати наступним міністром оборони в адміністрації Трампа, а також генерал-лейтенантом Майклом Флінном, який став радником з питань національної безпеки», - зауважується в повідомленні.

При цьому зазначається, що офіційно рішення про обрання генерала Келлі главою Міністерства нацбезпеки буде оголошено ближчими днями.

Келлі, як і генерал Маттіс, служив у морській піхоті та має репутацію прямолінійної людини. До початку нинішнього року генерал Келлі він був командуючим Південного командування США. На цій посаді він очолював американські військові операції в Південній і Центральній Америці.

Серед іншого, до послужного списку Келлі входить досвід командування американськими військами в Іраку, він також був помічником міністрів оборони Леона Панетти і Роберта Гейтса.

Читайте також матеріал Главкому: Джеймс Скажений Пес. Чи стане наступний міністр оборони США другом України?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: