Три роки президента Порошенка. Чи буде другий строк?

Три роки президента Порошенка. Чи буде другий строк?

Третя річниця президентства Порошенка: війна, безвіз та непроданий Roshen. Опитування

Сьогодні, 25 травня, виповнюється три роки з дати обрання Петра Порошенка на пост президента України.

На позачергових президентських виборах у 2014 році Порошенко отримав 54,7% голосів, перемігши в першому турі. Порошенко став наймолодшим президентом України. Слоган його передвиборної кампанії – «Жити по-новому». Порошенко був приведений до присяги 7 червня 2014 року. Того ж дня взяв на себе повноваження верховного головнокомандувача.

Одним зі своїх найбільших досягнень на посаді глави держави сам Порошенко вважає отримання Україною безвізового режиму з Європейським союзом.

Разом із тим політичні опоненти Порошенка дорікають йому невиконаною обіцянкою продати корпорацію Roshen. Ці слова Порошенко сказав у статусі кандидата в президенти України в інтерв'ю, опублікованому в німецькому виданні Bild 2 квітня 2014 року.

Після перемоги на виборах для продажу Roshen було залучено компанію Rothschild. Проте здійснити операцію поки що так і не вдалося. Порошенко пояснював, що це пов'язано з початком бойових дій на сході України. За словами президента, активами Roshen тепер управляє не він, а сліпий траст.

Власну оцінку роботі Порошенка за три роки можна поставити, взявши участь в опитуванні:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: