У Ахметова заявили, що не збираються платити податки «ЛНР» та «ДНР»

У Ахметова заявили, що не збираються платити податки «ЛНР» та «ДНР»

«Віджаті» бойовиками підприємства Ахметова не мінятимуть юрисдикції

Група СКМ вважає вимогу про перереєстрацію своїх підприємств та сплату податків самопроголошеним «ЛНР» та «ДНР»- неприйнятною.

Про це йдеться в заяві СКМ.

«Ми вважаємо приватну власність суверенною, а вимогу про перереєстрацію своїх підприємств та оплату податків самопроголошеними «ЛНР» та «ДНР» - неприйнятною. Група СКМ завжди працювала і продовжує працювати виключно у рамках українського законодавства, у тому числі - наші підприємства на НКТ (тимчасово неконтрольовані території). І жодний тиск не змусить нас змінити юрисдикцію своїх активів», - йдеться в заяві.

Зазначається, що СКМ - одна з небагатьох сполучних ланок між контрольованими та неконтрольованими територіями України. І, навіть незважаючи на складну політичну ситуацію в країні та військові дії, усі активи Групи СКМ в повному обсязі відраховують податки та збори до українського бюджету.

«Всього з початку конфлікту на Донбасі Група СКМ виплатила до державного бюджету понад 100 млрд грн податків, 10% з яких забезпечили відрахування підприємств, працюючих на НКТ. Ми забезпечуємо робочими місцями сотні тисяч людей в різних регіонах країни - від Сходу до Заходу, у тому числі і на тимчасово непідконтрольних Україні територіях. Ми постачаємо в будинки мільйонів українців тепло, електрику та газ», - підкреслюється в заяві.

100% акцій СКМ належать олігарху Рінату Ахметову.

Читайте також статтю: Операція «Націоналізація». Ахметов – більше не король Донбасу?

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: