У Дніпрі тепер можна подати заяву на реєстрацію шлюбу через інтернет

У Дніпрі тепер можна подати заяву на реєстрацію шлюбу через інтернет

Для заповнення заявки на реєстрацію шлюбу через інтернет треба заповнити анкету, зазначити контактні дані та обрати відділення, де реєструватимуть шлюб

На Дніпропетровщині подати заяву на реєстрацію шлюбу тепер можна через інтернет. Нову адмінпослугу можна отримати на порталі iGov.org.ua або на сайті minjust.gov.ua. Її презентували в Головному територіальному управлінні юстиції у Дніпропетровській області. Про це поінформували в Дніпропетровській ОДА.

Замовити послугу просто. Потрібно заповнити форму заявки на сайті. Треба зазначити контактні дані: e-mail та телефон. Потім обрати ДРАЦС, у якому пара бажає провести урочисту церемонію. До заяви додається квитанція про оплату послуги.

Далі наречений та наречена обирають бажані дату та час для розпису, заповнюють особисті дані. Один клік – і послугу замовлено.

Про кожен етап виконання заявки та про готовність документів інформуватиме sms-повідомлення.

«Послуга доступна у Дніпрі та Дніпровському районі. Та незабаром поширимо її на всю область», – зазначив начальник Головного територіально управління юстиції у Дніпропетровській області Леонід Маньковський.

Нагадаємо, Дніпропетровська область першою в Україні почала переводити адміністративні послуги в електронний формат. Стартувала у червні 2015 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: