У «ДНР» анонсували відкриття свого «офісу» у Франції

У «ДНР» анонсували відкриття свого «офісу» у Франції

Представниця «ДНР» Наталія Ніконорова

Самопроголошене керівництво окупованого Донецька стверджує, що «офіс» буде розташований в місті Марсель

У самопроголошеній «Донецькій народній республіці» стверджують, що відкриють найближчим часом свій представницький центр у місті Марсель на півдні Франції.

Про відкриття представництва «ДНР» у Франції заявила так званий міністр Наталія Ніконорова.

Самопроголошене керівництво окупованого Донецька стверджує, що «офіс буде розташований в місті Марсель. Голова представництва муніципальний радник у мерії, президент національного центру приватних підприємців департаменту Буш-дю-Рон, колишній регіональний радник з Провансу Гераль-Юбер Файяр».

Ніконорова стверджує, що представницький центр у місті Марсель «офіційно зареєстрований 18 червня», а його «голова» - колишній регіональний радник Провансу Жерар-Юбер Файяр - наразі перебуває в окупованому Донецьку.

Зазначимо, що раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що група французьких депутатів місцевого рівня, що представляє департамент Буш-дю-Рон в регіоні Прованс, 22 червня вилетіла в Москву, а звідти збирається поїхати в окупований Донецьк.

Нагадаємо, раніше у самопроголошеній «Донецькій народній республіці» стверджували, що відкрили 14 грудня своє представництво в італійському місті Турин.

Дану інформацію підтвердила італійська команда проекту Stopfake.org, що займається спростуванням неправдивої інформації про події в Україні. В Stopfake наголосили, що дана інформація не є фейком.

Згодом  посол України в Італії Євген Перелигін заявив, що бойовиків в Італії легалізувати не збираються, а шоу з відкриттям «представництва "ДНР» у Турині - провокація проросійських сил.

У квітні обласний суд в місті Острава ухвалив рішення про початок процедури ліквідації «представницького центру ДНР» на території Чехії. Його очолює громадянка Чехії Нела Ліскова.

26 червня президент Франції Еммануель Макрон під час зустрічі  з Петром Порошенком заявив, що всі знають, що саме Росія розв'язала війну в Україні і є агресором.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: