У Києві «замінували» посольство Іраку

У Києві «замінували» посольство Іраку

Невідомий заявив про мінування посольства у Києві

У Києві невідомий заявив, що в одному з посольств закладено вибухівку. Після перевірки жодних вибухонебезпечних предметів у будівлі дипломатичного представництва Іраку не виявлено. Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.

Так, до Печерського управління поліції надійшло повідомлення, що у посольстві закладено вибухівку. Невідомий зателефонував із таксофонного апарату і сказав, що вибух станеться за годину.

e157ab4849e24e3c526db8c01bb9c4d598c3bcf3

ad587131ccbee8289cdcfcb67f80db39f3f17e02

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група управління, фахівці вибухотехнічної служби та рятувальники. Спеціалісти обстежили приміщення та прилеглу територію, за результататми перевірки жодних вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Відомості про вказану пригоду внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень.

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) ККУ. Санкція статті передбачає до шести років ув’язнення.

Це вже не перше повідомлення про закладення вибухівки у будівлю посольства Іраку в Україні. Так, влітку цього року анонім також повідомляв про замінування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: