У Китаї евакуювали близько 400 тис. людей

У результаті повені в центральній частині Китаю 12 людей зникли безвісти

Негода призвела до часткових обвалів житлових будинків, мостів, дамб, руйнувань доріг.

У результаті повені в центральній частині Китаю 12 людей зникли безвісти, близько 400 тис. були евакуйовані. Про це інформує "Інтерфакс-Україна"

Як зазначається, повені викликані проливними дощами. Негода призвела до часткових обвалів житлових будинків, мостів, дамб, руйнувань доріг і затоплення сільськогосподарських угідь.

Нагадаємо, у травні понад 3000 людей було евакуйовано через повінь у Тасманії – південному штаті Австралії.

На початку червня рівень води у Сені побив 30-річний рекорд і піднявся до позначки у понад 6 метрів. Було затоплено кілька невеликих міст неподалік Парижа. Через повінь у французькій столиці зупиняли лінію метро уздовж Сени. Два музеї – Лувр та Орсе – закривали для відвідувачів та евакуювали експонати із резервних сховищ на горішні поверхи

Як повідомляв Главком, на заході України сьогодні очікуються дощі, місцями грози, в центрі і на сході - спекотно і без опадів. На заході - дощі, місцями грози, в центрі і на сході спекотно і без опадів. Таку погоду на 20 червня прогнозує Український гідрометцентр. Грозу обіцяють у Рівненській та Хмельницькій областях, на решті території країни на заході дощі, температура повітря від +27 до +32.

У центрі України сухо, мінлива хмарність-від +30 до +32. Все так же без опадів на сході та півдні країни місцями стовпчики термометрів піднімуться до позначки +35 градусів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: