У Лаврова звинуватили США в «торгівлі» російськими дітьми через інтернет

У Лаврова звинуватили США в «торгівлі» російськими дітьми через інтернет
Фото aif.ru

У МЗС РФ обурені ігноруванням США проблеми насильства над усиновленими російськими дітьми

Міністерство закордонних справ Росії звинуватило Держдепартамент та мін'юст США у небажанні розслідувати факти «торгівлі» неповнолітніми росіянами через інтернет-біржі. Як повідомляється на офіційному сайті зовнішньополітичного відомства, Генпрокуратура та Слідчий комітет РФ раніше надіслали до Сполучених Штатів відповідні запити.

«Прийомні батьки, відповідно до порочної американської судової практики, найчастіше відбуваються символічними термінами або зовсім уникають покарання за такі тяжкі злочини, як убивство, заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, жорстоке і нелюдське поводження», – зауважили в МЗС РФ.

«Як відомо, у Вашингтоні продовжують ухилятися від проведення профільних двосторонніх консультацій для предметного обговорення масиву накопичених з американської вини проблем у сегменті щодо «всиновлення» у двосторонніх відносинах. У липні 2016 року в Державному департаменті та Міністерстві юстиції США під надуманим приводом вкотре відмовилися від проведення спеціальних зустрічей російської міжвідомчої делегації», – обурюються у відомстві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: