У Луценка відреагували на звільнення «мукачівських стрільців»

У Луценка відреагували на звільнення «мукачівських стрільців»

Мукачево, 11 липня 2015 року

У Генпрокуратурі не виключають можливості оскарження судового рішення

Генеральна прокуратура вважає рішення суду про перестрілку в Мукачевому, згідно з яким четверо бійців «Правого сектору» вийшли на волю, занадто м'яким.

Про це у Facebook повідомила речниця генерального прокурора Лариса Сарган.

«Щодо рішення суду по чотирьом бійцям «Правого Сектору», яких підозрювали у резонансній стрілянині 11 липня 2015 року на Закарпатті: державні обвинувачі вважають таке рішення занадто м'яким. Після детального вивчення повного тексту вироку Мукачівського міськрайонного суду буде прийнято рішення про його можливе оскарження», - написала Сарган.

Як відомо, на Закарпатті 11 липня 2015 року сталася стрілянина. Конфлікт виник між учасниками «Правого сектора» і людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо. За версією представників «ПС», Ланьо сам викликав їх на переговори, оскільки «Правий сектор» почав заважати потоків контрабанди. В результаті інциденту в Мукачево постраждало 14 осіб, загинули троє.

В понеділок, 26 червня, суд зняв низку звинувачень з біців «Правого сектору», через відсутність доказів: бандитизм, погрози вбивством та блокування шляхів в епізоді АЗС. Всім добровольцям суд зарахував терміни як відбуті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: