У Луценка заявили про розкриття справи про вбивство Вороненкова

У Луценка заявили про розкриття справи про вбивство Вороненкова
Денис Вороненков

Євген Єнін заявив, що по вбивству Вороненкова «майже поставлено жирну крапку»

Заступник генерального прокурора з міжнародно-правового співробітництва Євген Єнін заявив, що вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова фактично розкрито. Про це він сказав в інтерв’ю виданню Insider.

«Воно (вбивство. – Ред.) фактично розкрито і, як тільки це дозволять інтереси слідства, результати будуть відкриті громадськості», - повідомив Єнін.

За його словами, стосовно цього вбивства «майже поставлено жирну крапку». «Ключові моменти вже відомі слідству», - зазначив заступник генпрокурора.

Нагадаємо, Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва, коли прямував на зустріч із іншим екс-депутатом Держдуми Іллею Пономарьовим. Екс-депутат отримав кулю в шию, дві в обличчя, одну в живіт і помер на місці. Вбивцею Вороненкова виявився 28-річний екс-боєць Нацгвардії Павло Паршов, уродженець Севастополя, який жив у Дніпрі.

Фігурантом справи про вбивство Вороненкова є Ярослав Тарасенко, якому інкримінується вчинення злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України, тобто умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою, групою осіб

Читайте також Вбивство «суперсвідка». Як Україна не вберегла Вороненкова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: